Miért csatlakozzon?

Miért csatlakozzon?

Kedves érdeklődő, leendő üzleti partnerünk!

Ha Ön most épp ezt a menüpontot olvassa, akkor minden bizonnyal üzleti lehetőségként is lát a maga számára lehetőséget bennünk. Ha így van, Ön élete és már meglévő vagy leendő cége, vállalkozása egyik legjobb döntését hozza meg ezekben a percekben és örülünk, hogy hamarosan Viszonteladóink egyre gyarapodó sorában üdvözölhetjük Önt!

Összegezzük az Ön számára legfontosabb érveinket:

1. Ön Magyarország és Európa legelső, így legautentikusabb üzleti és szakmai bázisához csatlakozhat az Eredeti Lepények vonatkozásában a velünk való partnerséggel. A gyorsfagyasztott Lepény gyártása ugyanis nem létezett korábban az országban és Európában sem, így egyedülálló az a technológia, amelyet megálmodtunk és megvalósítottunk, és Ön ennek válhat részesévé.

2. Az Első és Eredeti Lepényt annak legkiválóbb forrásából szeretheti be Viszonteladóként, azaz Kecskeméten található korszerű és 100%-ban magyar tulajdonú manufaktúránkból. Itt minden speciális feltétel rendelkezésre áll kézműves Lepényeink gyártására, tárolására, amelyek prémium összetevőkből és kiváló minőségű, válogatott, hazai alapanyagokból készülnek.

3. Az Első és Eredeti Lepény Kecskemétről egy hagyományőrző, mégis innovatív – a múlt és a jelen ízeit ötvöző – kézműves termék, amely a nemzetközi ízvilág közkedvelt karaktereit is hordozza, s Ön ezt a terméket értékesítheti ezentúl, ha úgy dönt, hogy csatlakozik.

4. Ön Viszonteladóként olyan garantáltan népszerű és hatékony, jövedelmező üzleti lehetőséget kap, amelynek fókuszában egy kiváló, számtalan helyen remekül értékesíthető, népszerű, patinás tésztaétek áll, amely minden megjelenésekor a vásárlók és fogyasztók egyértelmű kedvence minden tapasztalat szerint.5. Ön olyan hagyományos, mégis modern étel értékesítésére kap lehetőséget a partnerséggel, amelynek minősége a gyorsfagyasztás miatt 12 hónapig változatlan, és amely könnyen tárolható és bámulatos könnyedséggel elkészíthető.

6. A magyar konyha tradícióit a modern trendekkel kombináló Eredeti Lepényünk félkész, fagyasztott formában kerül Viszonteladóinkhoz és csupán néhány perces elkészítési időigénnyel, amelynek módjáról ITT is tájékozódhat: LINK

7. Valódi Street Food újdonságként is értékelhető laktatós és ízletes, mégis magyar tradíciókra épülő termékünk rendkívül változatos és számos helyen és helyzetben kiválóan értékesíthető, és ez az Ön cégében, vállalkozásában komoly hasznot ígérő faktor. LINK8. Partnereink számára egy kész marketing szisztémát is biztosítunk, benne számos ingyenes és bevált, igényes és hatékonyan működő branding eszközzel: LINK

9. Önnek, mint partnerünknek lesz egy olyan egyedi, nagy népszerűségnek örvendő és kiváló és 12 hónapig változatlanul magas minőségű, könnyen tárolható, gyorsan elkészíthető kézműves terméke, amelyet számos helyen és nagyon könnyen el tud majd adni, remek bevételi forrást és üzleti előnyt szerezve ezzel. Amennyiben még kérdése van, olvassa el Gyik menüpontunk válaszait ITT: LINK vagy forduljon hozzánk elérhetőségeink bármelyikén bizalommal az ITT látható kommunikációs csatornák egyikén.: LINK

Köszönjük megtisztelő figyelmét és érdeklődését, és várjuk Önt Viszonteladó Partnereink sorában!