Gyik

Gyik

Kedves érdeklődő, tisztelt leendő Partnerünk!GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEIKRE az alábbi válaszokkal tudunk szolgálni attól függően, hogy Ön vásárló/fogyasztó, avagy viszonteladói oldalról érdeklődik felőlünk. Szeretnénk ugyanakkor kihangsúlyozni, hogy üzleti ajánlatunk Viszonteladóknak szól, a kedves fogyasztók, vásárlók pedig az ilyen Partnereinknél tudják megvásárolni termékeinket.

Vásárlóknak, fogyasztóknak1. Miért Eredeti és mitől Első ez a Lepény?

Lepényünk attól Eredeti, hogy szó szerint „mi vagyunk az eredet”, a megálmodók és az első gyártók az országban, sőt európai szinten is. A Lepény tehát egész egyszerűen attól eredeti, hogy mi találtuk ki 2007- ben Street Food formában ezekkel a töltelékekkel: LINK EREDETI LEPÉNYÜNK OLYAN KÉZMŰVES TERMÉK, AMELY ADALÈKMENTESEN KÉSZÜL KECSKEMÉTI MANUFAKTÚRÁNKBAN. Fontos tudnia, hogy a gyorsfagyasztott Lepény gyártása nem létezett korábban az országban és Európában sem, így egyedülálló az a technológia, amelyet megálmodtunk és megvalósítottunk.

2. Hogyan készül Első és Eredeti Lepényünk?

Kecskeméten található korszerű és 100%-ban magyar tulajdonú manufaktúránk, ahol minden speciális feltétel rendelkezésre áll kézműves Lepényeink gyártására, tárolására, amelyek prémium összetevőkből és kiváló minőségű, válogatott, hazai alapanyagokból készülnek.

3. Hol tudom megkóstolni a Lepényeket?
Lepényeinket Viszonteladóinknál vásárolhatja meg, amelyek köre országosan egyre bővül. Kövesse mindezt nyomon Facebook oldalunkon is: Első Magyar Lepényes elérési néven: https://www.facebook.com/ElsoMagyarLepenyes

4. A Lepényt árusító partnereknél egységes árakon vásárolhatok?

Nem, termékeinket saját árazási rendben, eltérő árakon értékesítik Viszonteladóink.

5. Milyen íz-variánsokban kaphatóak a lepények?

Lepényeink változatos és ízekben gazdag kínálatát ITT tekinthetik meg: LINK

Viszonteladóknak, értékesítőknek

1. Miért érdemes az Első és Eredeti magyar Lepényt árusítók köréhez csatlakozni?

„Magyaros és nemzetközi ízek hagyománnyal kombinálva.”

Az Első és Eredeti Lepény Kecskemétről egy hagyományőrző, mégis innovatív – a múlt és a jelen ízeit ötvöző – kézműves termék, amely a nemzetközi ízvilág közkedvelt karaktereit is hordozza. Viszonteladóink olyan garantáltan népszerű és hatékony, jövedelmező üzleti lehetőséget kapnak általa, amelynek fókuszában egy kiváló, számtalan helyen remekül értékesíthető, népszerű, patinás tésztaétek áll. Olyan hagyományos, mégis modern étel, amelynek minősége a gyorsfagyasztás miatt 12 hónapig változatlan, és amely könnyen tárolható és bámulatos könnyedséggel elkészíthető. Az ínycsiklandozó, többféle ízesítéssel készült, laktatós és ízes töltelékkel megtöltött kelt tészta bármilyen alkalomhoz és bármilyen itallal – sörrel, borral, teával vagy üdítővel – párosítva parádés ízélményt nyújt. A magyar konyha tradícióit a modern trendekkel kombináló étel félkész, fagyasztott formában kerül Viszonteladóinkhoz és csupán néhány perces elkészítési időigénnyel. Valódi Street Food újdonságként is értékelhető tehát ez a laktatós és ízletes, mégis magyar tradíciókra épülő finomság. Termékünk rendkívül változatos és számos helyen és helyzetben kiválóan értékesíthető: LINK

Szeretettel, hatékonyan működő üzleti szisztémával és ingyenes marketinganyagokkal várjuk Önt gyorsan növekvő Első és Eredeti Lepényes közösségünkbe!

2. Hogyan tudok csatlakozni, hogyan válhatok Viszonteladóvá?

Bárki csatlakozhat hozzánk, aki a valódi és Eredeti, csalhatatlan minőségű Lepényt szeretné árusítani. Olyan cégek és vállalkozások jelentkezését várjuk, akik már rendelkeznek hasonló tevékenységre vonatkozó vendéglátóipari egységgel vagy tervezik annak létrehozását.

Forduljanak hozzánk bizalommal, mindenben segítünk!
Kattintsanak ide: LINK

3. Mi a rendelés, kapcsolódás menete?

Ön e- mailben, telefonon vagy üzenetben felveszi velünk a kapcsolatot (ide megint mehet a Kapcsolat link), és igényei és kérdései mentén átbeszéljük a részleteket és lehetőségeket. (Szükséges lesz a kezdéshez néhány adat is: szerződő cég/vállalkozás adatai, elérhetőség, szállítás pontos helye, kapcsolattartó neve, elérhetősége. )Amennyiben ismeri a terméket és az elkészítési módját, mi ellátjuk reklámanyagokkal, jó tanáccsal és egy héten belül már tud is kezdeni. A termék kifizetése minden esetben egyedi megállapodás szerinti.

4. Milyen mennyiségben lehet rendelni?

A minimális rendelési mennyiség 50 db lepény, egyéb információért kérjük, keressen bennünket ITT: LINKELKÉSZÍTÉSI TANÁCSOK MINDENKINEK

Hogyan készíthetők el a Lepények? Mi a sütés menete/módja?

A gyorsfagyasztott Lepényről el kell távolítani a csomagolást. Javasoljuk, hogy (a sós töltelékű Lepényeket) mikrohullámú sütőben „közepes” fokozaton pontosan 2 percig olvasszák ki, így a Lepény teljesen elengedi a fagyosságát, és jellemzően a tészta és a töltelék is kiolvad. Majd egy teflonos palacsintasütőben zsiradék és víz hozzáadása nélkül (!), közepes lángon forgatva mindkét oldalát készre süthetik. A Lepény akkor tökéletes, amikor forró benne a töltelék, finoman omlós a sajt, és kívül ropogós, közepesen barna és „pirult” a tészta. Maga a sütés a kiolvasztás után átlagosan 4-5 percet vesz igénybe.

A Lepényt természetesen el lehet készíteni olvasztás nélkül is az alábbi módokon:

a.) Légkeveréses sütőben is megforgatás nélkül 8-10 perc alatt.
b.) Kontakt Grillel, de ennél a megoldásnál a sima felületű sütőt javasoljuk, a bordázott felületű megváltoztatja a tészta textúráját.
c.) Gázos vagy villanyos rostlapon is remekül elkészíthető.
(Fesztiválokon az utóbbi két sütési módszert alkalmazzák.)
Olvasztás nélkül 6-8 perc a termék készre és finomra sütése, gyakran megforgatva. Majd pontosan úgy kell elkészíteni, mint a palacsintasütőben.
d.) Izzószálas melegszendvics sütőben is remekül elkészíthető olvasztás nélkül is ez a finom, ízletes és laktatós töltött tésztacsoda.